Skip to main content

Cu apropierea evenimentelor stresante, cum ar fi perioada Revelionului, ne dorim să vă oferim soluții pentru a reduce anxietatea și stresul la animalele voastre de companie. Un produs inovator, dezvoltat de o companie românească de producție farmaceutică veterinară, vine în sprijinul prietenilor voștri blănoși.

Acest produs conține principii bioactive obținute prin extracție hidrică la cald, inclusiv uleiuri volatile, saponine, polifenoli, acizi, bioflavonoide și principii amare din plante precum roiniță, păducel și valeriană. Stevia, L-triptofan și vitamina B1 completează formula, oferind o soluție completă și eficientă.

Ca și mod de acțiune, roinița aduce beneficii prin efectele sale sedative și spasmolitice, ajutând în cazurile de insomnie, agitație și stări anxioase cauzate de stres. Păducelul, bogat în bioflavonoide și polifenoli, are un efect relaxant în situații de depresie, anxietate și tulburări ale somnului. Valeriana este recunoscută pentru efectele sale benefice împotriva insomniei și contribuie la reducerea excitabilității sistemului nervos.

Stevia, prin conținutul său de stevia-glicozide, aduce un gust dulce fără a afecta glicemia, având și acțiune antioxidantă. L-triptofanul, un aminoacid esențial, se transformă în serotonină, contribuind la reducerea anxietății și la îmbunătățirea dispoziției. Vitamina B1 protejează creierul de factorii de stres și contribuie la buna funcționare a mușchilor și inimii.

Acest produs se administrează preventiv și curativ în situații de anxietate și depresie cauzate de stres, precum separare, singurătate, pierderea proprietarului sau a unui companion, vizita la veterinar, zgomote puternice, artificii, etc. Datorită conținutului în steviaglicozide, este recomandat și pentru animalele cu diabet și obezitate.

Acționând sinergic și complementar, aceste componente contribuie la crearea unei stări de confort psihic, combatând agresivitatea, anxietatea și depresia la animalele de companie.

Pentru informații suplimentare și recomandări personalizate, nu ezitați să ne consultați.